trešdiena, 2013. gada 27. februāris

"20 minūšu likums"

Pirmdien, 25.februārī, mums bija jauka tikšanās, kā jau katru pirmdienu. Mēs runājām par laiku un par veselību. Jau tūlīt pēc webināra saņemu atsauksmes no cilvēkiem,kur vieni pateicās par iegūto informāciju, otrie teicās tūlīt dzirdēto praktizēt dzīvē, bet trešie palikās pie sarunas par veselību, kas viņiem licis par daudz ko aizdomāties.
Paldies Jums visiem, ka bijāt kopā ar mani.
Un lai arī tiem,kas gribēja, bet dažādu iemeslu pēc netika, būtu kaut maza daļiņa no tā,par ko vakar runājam.
Es padalīšos ar " 20 minūšu likumu".
Mēs visi zinām teicienu:"Uz lieliem mērķiem ejam maziem solīšiem". Tā reizē ir ļoti vienkārša stratēģija, bet tai pašā laikā ne visiem tas izdodas. Ir svarīgi darīt lietas, kas var kaut ko mainīt tavā dzīvē, regulāri, pa mazumiņam , bet katru dienu. Līdz tas pāraug par ieradumu un kļūts par neatņemamu tavas dzīves sastāvdaļu.Tāpēc ir svarīgi saprast,ko tad mēs gribam un sākt to visu vispirms jau pierakstīt un tad plānot savu laiku, lai to īstenotu dzīvē.Un tad, kad mēs iemācāmies savu laiku plānot un pret to izturēties ar cienu, mums šī laika paliek arvien vairāk. Tas ir tāpat,kā ar pozitīvo domāšanu, jo mēs paši kļūstam pozitīvāki, jo arvien vairāk mums apkārt parādās cilvēki, kas ir uz līdzīga viļņa kā mēs paši.
Un vēl ir viena tēze, ka cilvēks no sava potenciāli izmanto tikai 5%. Tad padomājiet, ja mēs iemācītos sadraudzēties ar savu laiku, mēs taču varētu attīstīt savu potenciālu un mums pavērtos pavisam citi apvāršņi.
Tieši tāpēc dalos ar "20 minūšu likumu", varbūt tas jums noderēs, vismaz sākt domāt tajā virzienā.

Par "20 minūšu likumu" lasiet šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru