pirmdiena, 2012. gada 29. oktobris

Negatīvisms ir bailes, un bailes var radīt paralīzi.Maini augstumu!



 Kā katru pirmdienas vakaru, arī šajā pirmdienas vakarā tiekos ar savu komandu skype un mēs pārrunājam savus darbus un  runājām arī par to, kā tikt galā ar bailēm, kā reaģēt uz pirmajiem atteikumiem un ko darīt, ja rezultāts nav tāds ka gribētos. Dalījos savā daudzo gadu pieredzē un kopīgi atradām atbildes uz daudziem jautājumiem.
Taču, tad kad mūsu tikšanās bija beigusies manas domas joprojām bija pie maniem cilvēkiem un jautājumiem,kas viņus nodarbināja.
Un tā kā pie mums vakar plosījās liels negaiss( svecīti varēju arī nededzināt, jo tā zibināja, ka gaismas istabā pietika:-) ) un regulāri pazuda elektrība, tad sāku kartot informāciju,kas ir manā kompīti.
Un te atkal ir vietā doma, nekas nenotiek tāpat.Savā datora atradu fragmentu no Donalda Trampa grāmatas"Kā kļūt bagātam", es viņu nedaudz konspektēju, jo tā bija viena no nedaudzajām grāmatām, ko biju paņēmusi līdz no Latvijas. 
Tieši tas par ko mēs ar savu komandu pirms mirkļa bijām runājuši!
Savukārt šorīt pamodos ar domu, ka varbūt arī kādam no jums palīdzēs, tas ko Domalds Tramps domā par bailēm un pareizo attieksmi.
Lūk, ko raksta Tramps:
"Maini augstumu!
Pieminot augstumu, es nerunāju par savu lidmašīnu; tas ir veids, kā interpretēju jēdzienu” attieksme”. Man patīk lidot, jo tā es ātrāk sasniedzu mērķi. Ar pareizo attieksmi arī tu ātrāk sasniegsi savu mērķi.
Kās ir tavs attieksmes augstums? Vai tai ir augsta vai zema frekvence? Augsta frekvence ļauj pieslēgties pārliecības un entuziasma vilnim.
Negatīvisms ir bailes, un bailes var radīt paralīzi.
Ļoti bieži negatīvisma cēlonis ir nepietiekama pārliecība par sevi. Ja tāda ir tava problēma, tev tā jāatrisina. Varbūt tev dzīvē nav gājis viegli. Es esmu iemācījies tikt galā ar sitieniem, jo to ir bijis ļoti daudz. Jau iepriekš spēju paredzēt, kad gaidāms sitiens. Atceries: tev nav jāatver durvis, ja nevēlies to darīt. Tagad es sitienus uztveru kā iespējas, kā informāciju par to, kurš man sit.
No piezemētās attieksmes vari atbrīvoties, padomājot par to, cik tu patiesībā šobrīd esi laimīgs un cik daudz laba vēl gaidāms nākotnē. Jebkurā brīdī tu vari pārspēt pašu labāko dienu savā mūžā. Pavisam negaidīti var atnākt lieli pārsteigumi, taču vēlos uzsvērt, ka tev jābūt atvērtam šiem pārsteigumiem.
 Kā spēsi lidot, ja apcirpsi pats savus spārnus?
Stiprs cilvēks, manuprāt, ir drosmīgs cilvēks. Drosme piemīt nepielaidīgiem cilvēkiem, bieži vien daudz vieglāk ir padoties.
Varbūt tu esi nonācis tādā situācijā, kad šķiet, vēl vienu dienu vairs neizturēsi? Tas ir īsredzīgi. Tu nesaskati perspektīvu. Tu atrodies uz skrejceļa, bet tev pietrūkst degvielas. Bez tās tu nevarēsi pacelties. Padomā par kaut ko pozitīvu, tas palīdzēs.
Vai esi kādreiz padomājis,  kāpēc daži cilvēki nekad nepadodas?
Nolemtie neveiksminieki lido tik zemu, ka viņiem visu dienu būtu jānēsā nirēja tērps. Zemes reljefa kartē viņi atrodas zem jūras līmeņa. Tie ir cilvēki, kuriem vajadzīgs jauns ātruma rādītājs.
Aiziet! Uz priekšu! Izvēlies augstus mērķus. Ieplāno pacelšanos gaisā. Nesēdi uz skrejceļa cerībā, ka kāds cits pastums tavu lidmašīnu. Tā tas nenotiek.
Maini attieksmi, lido augstāk. Tici man – tur augšā ir ļoti ,ļoti jauki."


Lai jums šodien viss izdodas un mainiet savu augstumu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru